elevator-cover

Modernisering

Modernisering eller opgradering af Deres elevator.

Designet ud fra Deres og brugernes behov.

Uanset om ønsket er en delvis modernisering, opgradering eller en komplet udskiftning af din elevator, kan Vi altid hjælpe dig med forskellige løsningsforslag, hvor De så kan vælge den rigtige løsning som opfylder alle Deres ønsker og behov.

Hvis ønsket er en delvis modernisering eller opgradering, vil vi altid prøve på at bevare det, der er værd at bevare, og tilpasse nye produkter til det eksisterende anlæg.

Modernisering eller opgradering vil ikke kun sænke de løbende reparationsomkostningerne, men også reducerer fejl og derved nedbringe driftsforstyrrelserne for brugerne.

En modernisering eller opgradering vil i mange tilfælde give en energibesparelse, samt øge komforten, og ikke mindst sikkerheden for brugerne.

Elevator i glastårn opdateret med nyeste teknologi.

Denne elevator er moderniseret med ny styring og spil for at sikre ejeren og de daglige brugere en driftssikker elevator.

Ligeledes er man her sikret et fremadrettet væsentligt lavere driftsbudget, bl.a. energiforbruget er voldsomt forbedret, det samme gældende reparations omkostninger.

025

Integrering af nyt i gammelt.

Skal der installeres en ny elevator/ lift i en eksisterende opgang hvor pladsen er trang og udseende er særligt vigtigt, kræver det at alle detaljer er på plads, ligesom det her viste eksempel.

Ønskes tilbud på Opgangs/Personlift, kontakt da venligst Nils Brøndum på e-mail: nils@opned.dk TLF 65353548-2

placeholder-3

BRØNDUM ELEVATOR