elevator-cover

Om os

Brøndum Elevator.

Historie

Historien bag Brøndum Elevator

I år 2002 blev tankerne omkring Brøndum Elevator gjort til virkelighed. Jeg tog springet ud i uvisheden som selvstændig, på daværende tidspunkt var jeg ansat i et af de store elevatorfirmaer. Egentlig var jeg glad for at være der, men syntes i det daglige, at der manglede nærvær til den enkelte kunde.

Og så var der priserne (!) uanset hvad der skulle udføres af arbejde, så var det store beløb, der altid kom på tale, uanset om det var de små eller store opgaver, noget måtte gøres…..

Opstarten var selvfølgelig hård som for de fleste nystartede, til at starte med var det på lånte penge fra svigermor, gammel bil, arbejdstid på den gode side af det dobbelte af en normal arbejdsuge etc. etc.  men alt i alt gik det over al forventning, der var virkelig et behov for et lille firma, dette var indlysende.

Fra starten af var der loyale kunder, der havde haft mig som montør og opfordret mig til at blive selvstændig, langt de fleste er stadig med den dag i dag, hvilket jeg sætter meget stor pris på. Dette er jo i sig selv en blåstempling af, at man har gjort en forskel og noget rigtigt ved at starte et mindre elevator- firma op.

Siden starten er det blevet til 4 børn på hjemmefronten, konen skibbede lærerjobbet og gik med ind i firmaet.

I dag servicerer vi en stor portefølje elevatorer for kunder, store som små, samtidigt med dette er vi selvfølgelig vækstet løbende rent ansættelsesmæssigt, til stor glæde for alle. Vi er fordelt geografisk Fyn/Jylland-Sjælland, og den daglige drift bliver styret fra Nyborg, hvor drifts kontoret er beliggende. Vi har udover Nyborg, lokale afdelinger beliggende i Ishøj samt Langeskov.

Når jeg ser tilbage på de snart 20 år der er gået som selvstændig, tænker jeg på alle de dejlige mennesker jeg igennem tiden har mødt og fortsat møder, tak til alle dem der har eller fortsat støtter os som leverandør. Jeg elsker mit fag og bliver virkelig glad, når jeg i samarbejde med kunden finder den bedste elevator til ejendommen, eller når der skal renoveres og jeg skal finde den rigtige løsning.

Mit mål fra starten – og er stadig – at Brøndum Elevator skal vækste på den rigtige måde, dvs. kontrolleret vækst, rette mandskab til de enkelte opgaver, tæt forbindelse imellem teknikkerne og den enkelte kunde, tæt forbindelse imellem vores ledelse og den enkelte kunde, og ikke mindst, prisen på vore ydelser til den rigtige pris.

Tak til jer alle og velkommen til jer nye, som skulle læse dette.

Med venlig hilsen

Nils Brøndum / Brøndum Elevator

placeholder-3

Certifikat på kvaliteten.

Brøndum Elevator er ISO 9001 certificeret, dette er gennemført af det DANAK akkrediteret firma Kiwa Inspecta A/S.

Iso billede

BRØNDUM ELEVATOR